Hi, saya nak tanya . Saya cek upt almost 4 days berturut, and last upt shows double line . Saya pergi klinik untuk check, and doc bagi tahu sudah ada penebalan rahim and after a week saya pergi klinik lagi and doktor cakap rahim saya membulat dan sahkan s

Scan 5 minggu belum nampak apa apa

2 Balas

Normal utk tk nampak apa masa scan 3-5 minggu. Tunggu sampai anggaran 8 minggu utk scan semula. Boleh jadi usia sebenar belum sampai 5 minggu pun boleh juga.

Normal puan. Saya 8 weeks baru nmpk semua