ada yang taw x jarum wrna kuning nie kes pe...

Sbb sya bru 37week 3day... Pgi tdi p check up... Tbax2 tekanan darah nek n pening trus mntah...

ada yang taw x jarum wrna kuning nie kes pe...
17 Balas

Tu tok dewasa... Klo wna pink bdk2.... Cm sy nurse bg pink sbb urt halus

Jarum x melambangkan kes. Utk ambil darah atau masuk ubat atau masuk air ja tu

4y ago

Ohhh..mcm tu. Sbb sy dlu jarum tu doktor guna ambil darah & masukkan air. Untuk anak sy pula jarum kecik xda color

nurse bgithu sy ade darah tinggi kalau tanda camtu . sy pon tak pasti

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin

Warna jarum tu beza size jarum

bezanya saiz jarum je

Bersalin awal lah yh