KK

Next week check up kt KK. Smlm dh gi klnik swasta sbb ada keputihan n kat miss v ada kulat tpi bru lgi,doc kta smua tu normal.. sbb hormon,jdi doc bgi krim utk spu kt bhgian miss v yg ada kulat .. Doc ada pesan klau ada kluar lendiran kuning@kulat tu brlarutan trus refer mna2 doc@hos.. Misalkata kputihan sya jdi wrna kuning bleh ke hri2 biasa pergi KK utk check wlaupun xda appointment (check kndung). sbb klau klnik swasta mcm tak mmpu klau sllu gi sna... now w35 day2.

2 Balas

Boleh.. Ckp je byk sgt keputihan.. Nnt doc akan ambik sample..

Bnyk kn minum air kosong sis kurgkn manis 😊

5y ago

Okey sis.. saya try amalkan mnum air ksong,risau jga hurmm sbb dh 35wk