Si kecil anda suka makan sayur yang mana?
Voice your Opinion
Brokoli
Lobak
Bayam
Kubis
Lain-lain (sila nyatakan)

3336 respon

63 Balas

tak suka sayur.. walau sekecik bawang dlm mulut pun dia dapat detect.. jgn kata mak tak ajau.. segala jenis sayur dah bagi.. takde nya nak mkn

2y ago

tau takpe. kalau bagi seurat sayur yg halus pun dapat detect dalam mulut dia. kalau nak dia makan kena kunyahkan dulu segala mak nenek sayur bagi hancur sebelum suap. baru dia tak dapat nak keluarkan. so dia telan je la. tp kdg tu dah kunyahkan carrot pun dia detect rasa lain, last2 dgn nasi2 semua sekali dikeluarkan.

Semua jenis sayur dia tak suka makan.... Kalau nampak benda warna hijau Kat pinggan dia lari... Tak makan dah

Tak pasti. Sebab anak baru umur 5 bulan. Kita tengok bulan depan macam mana 🤭🤗

Insha Allah hrap2 kalau baby dh besar nnt dia akn suka semua jenis sayur

Next month bru nak start mkn.. Smg dipermudahkan 😊 #TAPSupermoms

Setakat ni semua dia mkn..tda dia tolak unless dia kurang sihat

Alhamdulillah anak suka semua jenis sayur yang saya masak 😁

Cangkuk manis, kangkung dan bayam. Tapi makan daun tu jer🤭

Smua jenis sayur anak2 suka.. especially carrot😄

lobak merah,brokoli,bunga kubis,batang sawi😅