Sekadar luahan

Saye suri rumah sepenuh mase dan ade anak sorang umur 5 bulan. Suami saye hanye bekerje biase dan gaji cukup makan kami anak beranak. Saye kesian dekat suami sebab hanya die sorang yang bekerje, semalam motor yang digunakan untuk cari nafkah rosak tengah jalan mase otw nak balik kerje. Dari tempat motor tu rosak nak ke rumah lebih kurang 5km suami jalan kaki balik rumah. Rase kesian dan sedih sebab tak dapat nak bantu suami 😭 Bile saye nangis depan suami saye nampak air muke die pun sedih 😭 Saye pernah mintak izin nak kerje tapi suami tak bagi, die suruh duduk rumah jage anak. Saye ade buat side income tapi jumpah yang saye dapat takde lah besar mane dan duit jualan tu saye kumpul dan saye niatkan nak belikan motor untuk suami. Saye mintak doakan semoga niat saye dipermudahkan dan dilimpahkan rezeki buat kami sekeluarga.

22 Balas

Semoga Allah limpahkan rezeki pada keluarga awak, dan dipermudahkan segala urusan niat baik awak ✨🥰

Amin ya rabbal alamin... Moga dikurnikan reziki yg ruah.. Seperti air zam2 yg tak pernah putus amin..

banyakkan solat sunat taubat Dan solat awal waktu ..baca doa ni sujud akhir niat utk suami Dan anak2

i feel you sis... semoga dipermudahkan segalanya dan dimurahkan rezeki... aminnn

mg dmurahkan rezki olehNya dan dpmudahkan segalanya aamiin

Amiin2...smga dipermudahkn segala urusn sis sekeluarga..

Semoga dimurahkan rezeki awk sekeluarga. Aamin. 🤍

semoga Allah lipat gandakan rezeki sis sekeluarga

amin... smoga dipermudahkn urusan sis

semoga dipermudahkan urusan sis 🌷