Sembelit is tak best🤭

Saye pregnant 7w1d. Tp sembelit buat rasa tak best time pregnant nih. Sebelom pregnant awal pagi dah membuang. Now susah sgt. Boleh ke mommy² share ape supplement yg leh bantu. Tq☺️☺️

4 Balas

Try mkn buah naga merah sis.. sye pon sme… mmg ad masalah semblit..dlu sblom pregnt kne mkn detox bru g membuang.. nie dh pregnt dokto2 bnyk suh mkn buah2.. bagi sye buah naga paling berkesan…🫶🏻🫶🏻🫶🏻

pi klinik, doc suruh mkn probiotic. sy mkn lembut trus najis. alhamdulillah

tulaa. sy 5 minggu sembelit. lepas ambil susu fernleaf terus ok..

Saya pun sama sembelit.doc sarankan mkn buah orange & jambu batu