Baby januari .

saye mngandung anak luar nikah tapi dah kahwin. Boleh ke suami saye teman saye masa nak bersalin nanti .

7 Balas

tak semua hospital husband boleh masok. awak kena try call tanya hospital yg awak nk bersalin tu. dan ada hospital yg husband kena attend course dulu baru boleh teman wife bersalin. kalau terlepas course tu mean husband xboleh masok.

Boleh.. tp tgk hos tu.. mcm hos penang skg tgh buat renovation.. xde bilik utk bersalin.. katil sebelah pkai tirai je. So hsbn xblh msk.

1y ago

sama juga mcm hospital seberang jaya, husband masih tak boleh teman

tak pasti juga.. tmbh lg skrg covid tgh ada blk apa² pun bergantung pada prosedur kkm dan hospital

1y ago

Xda masalah.. Ikut ja class mother friendly tnya nurse d klinik

bergantung kepada peraturan hospital. yang penting suami ada ambil vaksin covid baru boleh temankan.

hospital yg tentukan boleh msuk ke x nnti. nnti dorg mntk kad kawin. so, situ die bgitau boleh ke x.

boleh...tapi kena swab test covid masa Kat labor room nantik

1y ago

tak semua hospital husband boleh masok awak☺️

klau hosp sy bersalin tak boleh