Risau sampai fikir yang bukan2

Saye gdm on ubat & insulin, kadang orang selalu cakap "kene jage2 takut nanti baby besar, baby keluar cacat, baby akan ade sakit." Bile orang cakap macam tu buat saye overthinking dan selalu risau baby dalam kandungan 😭 Sampai kadang saye makan pun sikit2 je sebab takut.

1 Balas

Makan sikit2 tu lah bahaya sis. Takut baby tak cukup nutrisi 😅 Yg penting makan lah makanan yg berkhasiat. Kecacatan pada bayi mostly disebabkan genetik atau Chromosomal abnormalities. Fikir & doa yg baik2 ya