Teringin Mcd

Saye gdm on Insulin dan ubat, tapi teringin sangat nak makan burger mcd. Ade org ckp dkt saye kalau gdm memang tak boleh makan fast food. Hm rase nak nangis bile bende yang kite teringin tapi tak boleh makan.

29 Balas

mcm saya la sis ade GDM time ngandung .saya teringin nak makan magie saya terus makan dalam 3x saya makan magie tapi alhamdulillah anak keluar Dengan sihat sempurna .Takpe kak kalau teringin akak niat je insyallah xde pape kak