Teringin Mcd

Saye gdm on Insulin dan ubat, tapi teringin sangat nak makan burger mcd. Ade org ckp dkt saye kalau gdm memang tak boleh makan fast food. Hm rase nak nangis bile bende yang kite teringin tapi tak boleh makan.

29 Balas

awak mkn je sis, sy pon sma mcm awak . insulin 4 kali, ubat 2 biji . roti kan bole naikkan gula dlm bdn, jd next punya mkn sy x ambil dh nasi . air manis mmg tolak sungguh2 . bacaan elok . y sis beli je burger mcd tu bwk blk mkn la dgn salad byk2 heheh