Boleh overdue tak?

Saye due 24/12 dan skrg perut baru nak masuk 36 weeks.. perut sye blum jatuh lagi dan xde tanda2 untuk bersalin lagi.. saye teringin nak overdue smpai tahun baru 1/1/2020 .. sye rse sye boleh. Tapi doctor ade paksaan x untk czer kalau baby x kluar pada due date yg dbrikan? Sye xde mslah ape2 kcuali pmbawa thalassemia je.. apa pendapat anda? Better keluar awal atau tunggu je bile time baby ready? Ke mcm mne???

1 Balas

Kalau doc dah bgi tarikh, better serah diri je sbb kita xtau baby dlm tu, takut lemas je, apa2 nnt u confirmkan kt doc