jatuh tergelicik

mmm semalam saye jatuh, sye bru 16w .. lantai licin terjatuh time nk buang sampah ? .. risau nye .. tp bontot sye xskit perrut skitskitthini dah okdan xde tanda2 darah yg kluar .., mommy2 rase perlu pergi scan or biar jeh .. sye call klinik kesihatan tp xbrngkt nk tnye yg perlu atau x pergi scan sbb xde tanda2 ... mommy pls doakan bby saye sihat dan xde pape .. ?

1 Balas

G jumpa doc, Kita x Tau apa yg Jd kt dlm kndungan..setidaknya klu doc dh scan dia boleh bgtau kndungan ok ke x..sbb awak ckp perut Ada sakit sikit..