Czer

Mommy2 yang bersalin czer.... Sye nak tnye... Ade x luka mommy2 jd mcm gelembung, mcm nak bernanah, tp bile pecah darah je yg kluar... Sye dah 7bln...tp skjap jd pastu xde.. Pastu jdi balik... Jadi atas tempat torehan czer... Kecil sgt, mcm jerawat batu...... Info please..

1 Balas

maaf sis..sy xpnh mengalaminya..even sy czer ms.melahirkan ank...sy try up status sis ni ea..hrp jika ada yg berpengalamn mcm sis..blh share ttg ni dgn sis..mg d pmudahkan segalanya..aamiin..dan mg sis cpt sembuh..aamiin