Perlu bantuan

Hai semua... Period last sye 28/11.... Tp bulan 12 belum period.... Tanda2 period pn xde.... Biasa sye akn sakit payudara, sakit pinggang, segugut 1-2 hari sebelum period... Malam je sye pedih uli hati... Lambat makan sikit sye akn menggigil lapar... Walaupn sye bru je sarapan nasi.... Kadang2 pening mcm huyung.... Hari ni belum lagi period... Sye dh lewat 8hari... Dh test upt, tp negetif..... Sye cube tekan2 perut sye, ad rse mcm keras sikit bahagian kiri.... Xsakit.... Sebelum ni sye ade rse cramp ringan dekat tengah2 betul2 bawah pusat.... Skrg x rse dh... Dn kembung perut.... Kenapa agaknya ya 😥#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

Sma mcm sya sis.. Breast ada sakit, sakit pinggang, senggugut, perut kembung & cramp ringan pun ada.. Lepas sejam mkn, lapar balik.. Tp bila cek UPT pg tdk -ve..

2y ago

Sis berdua mcm mana update? Nak tahu sbb sy dlm situasi sama