Sekadar meluah

Saye dengan suami okey je even before this pun bile family saye palau kan saye dan suami kami terase hati jugak lah tapi kami buat hal kami. Sekarang sejak ade anak family saye selalu datang rumah. Saye okey cume suami saye die masih lagi macam tak okey, bile depan family saye die biase je. Belakang family saye die bising2 macam tak suke. Saye tak pernah sekali pun ade rase tak suke dekat family die. Dan bile suami saye bising2 pasal family saye, saye hanye mampu cakap "dah lah". Saye tak berani nak suarekan sebab saye takut ape yang saye cakap ikut emosi. Bile suami saye bising2 macam tu saye tenangkan die je.

7 Balas

chill-ii je .. Sbb saya nie akak kandung benci saya dari saya kecik tanpa sbb.. Dari sebelum kawen pun memang suka cari pasal dengan saya.. Ingat dia dah kawen elok lah,lagi teruk sbb laki dia 2x5 je.. Dia memang tak suka saya dengan suami.. Saya tak kesah pun sbb benda biasa dah.. suami pun cuba jugak pujuk suruh baik-ii saya setuju sbb dia tapi akak saya tak ikhlas. tetap sama dan bertambah teruk peel dia.. Saya bising dengan mak ayah sbb saya tak suka orang paksa saya.. Cukup sakit dah hati,telinga denga dia mengata anak dengan suami saya macam-ii seolah laki dia malaikat .. Kalau raya atau berkumpul ramai-ii belah suami memang best.. Saya tak pandai nak menipu raut wajah kalau saya tak suka. Kalau salah saya cakap terang-ii,kalau saya marah atau sakit hati pun sama saya cakap je..