Tak tahu sama ada period ke pregnant

Saye ade keluar lendir darah tapi sikit je dah 4@5 hari macam tu. Dari hari pertama sampai lah harini lendir tu masih keluar dan sikit. Bile pakai pad takde pun nampak darah cair macam period tu. Saye ade test upt tapi negatif. Ade yang pengalaman macam ni tak ? Boleh jadi ke kalau pregnant keluar darah lendir berhari hari dan upt negatif ?

8 Balas

normal pregnancy takde kluar spotting ataupun darah sis .. mngkin mslah haid ..bleh bawa jmpa pakar skit puan utk kenalpasti