Agak2 hidung jambu ke hdung mancung..?

Saya xpandai tgok scan

Agak2 hidung jambu ke hdung mancung..?
10 Balas

Ni scan baby sy . klu ikod mak ny kemek , ikod idong ayh nya besar , kalau ikod opah nya mancung n cntik . tunggu dy kua t , tgok idong siapa🤣

Baby boy or girl. Kalau girl ntah2 nk ikut ayah dia lah tu tapi hujung hidung dkt mata mgkin nk ikut ibu. Macam anak sy yg pmpuan hehehe

Ikut mak pak nye. Hihihi klu makpak nya jambu, kmngkinan jambu la 😛😍 comeiii

org tua kata klau kita slalu urut hidung tu jdi mancung hehe

ni scan 4d ke? brpa minggu sis scan?

Ololololo, comei nye.

msti comel nii 😍

nak yg mancung

xthu lerr

comel ni