Hidung berdarah

Adakah normal bila ibu mengadung mengalamai hdung berdarah.. Sebelum sya mengandung anak yg pertama sya tak mengalamai hdung berdarah.. Tp bila sya mengandung ank yg kdua ni hdung sya pula tiba²pndai berdarah.. Adakh ia berbahaya ataupun sebalik nya#seriusnanya

2 Balas

Hi mommy. Saya pun pernah alami hidung berdarah masa hamil. Tapi berapa kali je dan sedikit. Kena pastikan banyak minum air. Kalau kerap dan banyak keluar darah boleh terus berjumpa dengan doc

2y ago

Most welcome

better jumpa doktor