mimpi anak perempuan

saya tngh hamil tapi blm tahu jantina , then tb2 mmpi dapat tahu anak perempuan, ada yg cakap mybe dpat anak lelaki or mainam tidur? huhu

7 Balas

Sy ank pertama hingga ke 3 slalu mmpi ank perempuan tp sy melahirkn lelaki semua .. Biase mimpi ni jdi sebaliknye ..

5y ago

Tula sbb mmpi ni biase berbalik .. Sy 3 kli pregy cm tu .. Klini pregy xdek mmpi apa2 cume ade 1 nenek ckp ini ank yg kau nnti² kn .. Xtaw ap mksd dia

Sya dua x mimpi babygirl time pregnant..and yes i have two beautiful baby girl right now.9y and 5y..

5y ago

Skrg nak baby boy pla 😆😆

Sya mimpi baby boy.... Scan boy... Skrg dh nk msuk 37 week... Menunggu hari je😁😁😁

5y ago

wah menghitung hari ,harap bejalam lancar and di permudahkan

Mimpi tu mainan tidur. Kalau check sama dgn mimpi tu rezeki lah kot 😂

5y ago

yelahkan 🤣 sbb belum tahu jantina ni ha smpai terbawa di dalam mmpi kot ,bagun2 senyum pula 🤣

Sy plak terbalik. 2x mimpi dpt baby girl tp scan nampak burung

5y ago

rezeki hehe

Sya mmpi dpt bby boy. Scan je trus dctor ckp bby boy😂

5y ago

Saya dari sebelum pregnant, selalu mimpi dapat anak lelaki. 💕

heehhe wah untung tu

5y ago

hehe kan