Boleh tahu ke jantina anak lelaki @ perempuan

Jantina anak

6 Balas

boleh kalau dah 19 onwards.. 20 weeks lagi senang nampak.. mcm sy 18 weeks dr kata belum confirm lagi.. dia suruh dtg lagi 2 weeks

boleh, slalunya 20minggu dh nampak.. tp sy 17 minggu dh nampak sbb bayi dlm kandungan besar sikit dri minggu sbnr

sy dari 17week dah tahu bby jantina bby..bby boy memang senang nmpak bukan mcm bby girl.. Alhamdulillah sy bby boy

2y ago

Nampak macam mana ya?

Boleh. Starting 18 weeks boleh nampak. Usually kalau boy, mmg akan nampak awal pennis tu.

dah boleh nmpk klu scan klinik swasta.. 17week ke atas

Melalui scan di klinik