Baby malu2

Wajarkah kandungan umur 32 minggu masih tk dpat tahu jantina baby? Ramai yg teka lelaki dan ramai jgk kata perempuan sebab dia malu2 nak tnjuk #ingintahu #firstbaby #1stimemom

1 Balas

kita sama sy dah nak masuk 37week baby malu2 nak show off jantina😂 Doktor pun cakap baby ni banyak malu kucing..brapa kali scan xnak juga bagitau gender. Tu doktor dan saya pun cakap tak kisah lah jantina apa asalkan baby sihat.Biar jadi kejutan nnt...