Confused

Saya test upt malam tadi pukul 11 naik mcm ni. Nak confirm pagi ni check lagi. Guna upt eco je. Tapi saya sekarang last day period. Boleh jadi ke saya pregnant? 😅

Confused
19 Balas

UPT eco ni kadang2 gelong, ada yg test guna urine husband pun boleh naik line mcm tu 🤣 Last day period? Agak mustahil if masih dlm cycle period yg belum kering. Kena faham kitaran normal period awak. Lain org lain cycle

2y ago

Awak. Ni saya tak pasti sebab awak guna eco punya kan. Sebab dulu pernah viral dekat oversea. Ada sorang lelaki main2 dgn test urine tu and turn out double line. Dia up status dekat fb main2. Sekali ada dr suruh dia buat test testis. And dia ada cancer testis tapi baru tahap 2 ke tahap 1 macam tu. Kira upt tu selamatkan dia. Tapi sebab awak guna eco punyakan. So tak tahu ketepatan dia macam mana. Hihi saya share je story ni. Minta maaaf kalau terasa hati.

upt exo kadang rosak , cuba beli yg kat farmasi , insha Allah awak ada tu , saya ritu harapan palsu beli kat eco naik 2 line esok lusa period

Better guna pharmacy punya. Tapi boleh jadi juga pregnant. Ipar saya sampai 6 bulan pregnant masih period lagi. Sekarang anak dia dah Tahun 1 dah

2y ago

Yup

Mcm sy punya..samar samar..yg eco gak,try 5 upt hari lain lain..tetap sama..last last pergi klinik scan..yeayyy ada..skrgg daa 6w 3h

2y ago

InshaAllah ok je guna yg eco punya tapi kena tunggu period lewat sikit utk kepastian..sy pun test guna upt eco je..lps lewat 2 hr naik sederhana terang..selang dua hr cek lg..lepas lewat seminggu dh terang dh double line.. selain cek upt monitor badan jugak..breast sensitif, makin besar, datang simptom loya mual dll...

Sama dgn saya😘😘😘.. Naik samar², maybe baru lagi.. InsyaAllah ada rezeki kita semua... InsyaAllah Aamiin

Period brp hari... Saya pernah period tp dlm masa yg sm pragnent... Period 3 hari je.. Kuar coklat2

Assalamualaikum sis.. Posting dah lama.. Sy nak tau betul tak yg sis check tu positif?

nmpk cm positif..tp kalo last period..better tggu 10 hr lps period,then check lg..

Agak pelik jga, try beli upt dia farmasi ada hrg dri Rm7 bli tu and try dlu

Sy last period 26 January 2022...test pagi tadi pun 2 line samar2

2y ago

last period kita tarikh sama.. tapi saya ni confius + risau.. sbb period tak dtg, da lewat 3 hari . check upt negative. mcm mne pulak ni.. hurmm