last period 27/4

period memang tak teratur , sebab baby bf, ada kemungkinan, i'm pregnant lagi, dah check upt hasil nya negetif tapi sampai sekarang tak datang bulan.. why, last check upt tak ingat tapi tu la , saya beli test pregnant eco, ramai yang cakap sama cm upt kat farmasi just try tak berharap sangat, upt last sekali saya check malam semalam la dapat line dua tapi test tu saya dah guna lama, saya simpan saja² je bila tengok balik jadi dua ke saya tak perasan sebelum ni . eihh.. entah la saya lak yang pening..

4 Balas

Blh jew gne eco..sy pon gne eco punye upt cantik..mula2 sy beli kat farmasi...1 line terang lagi 1 line lepas 20minit baru naik 1line lepas tu cheack lagi tunjuk 1 line sje..alih2 sy g beli eco punye..alhamdulilah ada 2 line..dh kk mmg sah mengandung

5y ago

Thank you sis..nanti sis cek semula dlm seminggu...air kencing pagi yea sis

Period saya datang selepas anak umur setahun. Sebab kan bf. Kalau puan memang plan xnk anak waktu terdekat n makan ubt mybe x pregnant. Tp kalau puan xplan pasal perancangan anak mybe pregnant laa kot.

Better g check doctor , sbb tkt nt Kalau tak Check means kalau u tbe-2 buat keje berät atau aktif sgt tkt jd apa-2 . Better dptkan Check dari doctor n scan for sure .

5y ago

mngarut lah sis..nenas x mnyebabkan keguguran..klau kita mmg kguguran itu disebabkan baby tu mmg x menjadi.ni doktor yg ckp.

Hai sis..sm la..sy pun check april hari tu..result negative..check may pulak positive..and Alhamdulillah dh 16w dh time tu doc ckp..tp last period april..