Upt samar2

Saya test samar2. Sy risau betul Tadi saya p scan baby doc cakap takdak kantung, klu nak ikut kan saya dah 7w.. Sy mintak doc check kan pinggang sy n bahagian abdomens , doc cakap okey semua normal.. Pernah ke mama- mama alami mcm situasi saya 🥺🥺🥺🥺😭

Upt samar2
1 Balas

Pernah, hritu sy check lps seminggu drp 1st test, pstu dh nmpk jelas saje test lgi kli ke 3 mmg jelas.. Awal2 tu bru nk membentuk ketulan, kena hati2 tau