cyst ovari

Assalammualaikum mommies 🥺 Bberapa hari lepas , sy ada buat scan kat kk. Doc cakap sy ada belon besar dah sampai 9cm dalam perut. Doc cakap lg, kena pantau lagi 2w untuk dia kecut sendiri. Korang rasa dia akan kecut sendiri ke ? sy tak pernah tau sy kena cam ni🥺 Cyst ni akan effect kandungan sy x ? #ingintahu #pleasehelp #firstmom #bantusharing

cyst ovari
1 Balas

Baby kat bahgian mana tu? Rasanya ade ibu hamil penah bgtau pengalaman dia ade cyst dan fibroid dan makin baby besar makin kecik benda2 tu.. inshaAllah moga mudah dan selamat je semuanya

2y ago

Moga Allah mudahkan je segala urusan ibu hamil.. banyakkan doa moga ade keajaiban🤲