worry

Saya termakan makanan yang telah luput, macam mana ya, saya lupa tengok ,rupanya suda limpas tarikh, now pregnant 21 w??????

4 Balas

Hopefully xde pape.. Kdg dr tarikh luput mmg akan ada "extra" time. Depends dgn makanan. Klu sakit perut mcm keracunan blh pg klinik. Nnt ada ubat doc bagi dan jgn lupa bgtau dh brp bln kandungan ye mommy.. No need to worry. ☺️

Omg😮😮its dangerous..sya ntah semenjak mengandung ni,suka sangat tgk date sebelum makan..makanan bekas smlm pun sya belit2 baru makan..sis kena hati2 bab2 makanan.

Klau ada apa2 yg tak diingini berlaku..gi jmpa doc ya.. Klau takda,doa yg baik2 utk sis dgn baby ok 😊

Luput berapa haritu?

5y ago

Sis ok ke? Ada cirit birit ke?