Kenapa dengan saya

Saya Terasa Penat sangat hidup ni. Ada suami. Suami pilih ibu dia dari anak2 sndri Dan bini,Bila saya mintak Lepas kan,Dia tak nak. saya rasa Macam tertekan sangat, Terpikir nak Mati.larikan diri. Tinggalkan Anak dengan mak.Sekarang menumpang keluarga. Saya Malu nak menangis depan Dieorg. Saya Penat jaga anak yg Baru sebulan Dan setahun 5. Bila saya terpikir semula. Istifar saya pikirkan anak2. Saya nak tgk Dieorg membesar Tapi saya tertekan sgt rasanya. Sesak dada ni rasa Sempit sgt. Meroyan ke saya? Saya tak tau nak luah Kat sapa rasa sesak ni. Saya pernah post Kat TAP pasal MIL neraka baru2 ni. Sambungan dia, suami dah bayar hutang Dia dgn Ibu Dia. Kereta ttp tak pulangkan. Duit belanja pampers susu Anak pun da xda duit nak beli. Duit rumah apa Tah lagi.Ya Allah..

14 Balas

Semoga dipermudahkan segalanya buat sis dan anak-anak, Aamiin Yaa Rabbal A'lamiinn

Semoga ibu dipermudahkan urusan..hanya mampu doakan 🤧

sabar ye sis. semoga sis kuat dgn ujian ni.

semoga terus kuat.