new born menyusu berapa lama?

Saya tengok anak saya, menyusu sekejap je dalam 15-20 min, Kemudian dia tidur, adakah itu normal Atau tidak?

2 Balas

Yes.nanti bangunkan dia menyusu setiap 2jam.anak saya lagi dasyat,tak nak bangun menyusu 3kali sehari.bukan sebab saya tak ada susu tapi sebab dia ada jaundice.so dia nak tidur je and also first time mom😅. Kalau dia dah kenyang dia akan lepas sendiri. Lagi satu.u tengok kat utube oprah baby sound. Yang tu mmg betul.bunyi baby nak apa.so tak la u pening kepala nanti tak tau apa baby u actually nak.

Normal..