Tempoh menyusu ideal bagi bayi lelaki 3 bln berapa lama? kerana ank sy menyusu 10mnt je.. normal ke?

Tempoh menyusu ideal bagi bayi lelaki 3 bln berapa lama? kerana ank sy menyusu 10mnt je.. normal ke? ank sy xbngun malam utk menyusu adakah akn menjejaskan pembesaran bayi? tidak menyusu dr 12pg smpi 6pg adakah akn menjejaskan penghasilan susu?

1 Balas

Normal awal.. dia dah makin besar. Antara 12pm sampai 6am tu better awak pam sekali/2