Minta pendapat

Saya tengah mengandung 6 minggu, saya masih mempunyai satu anak sulung berumur 1 tahun 6 bulan yang masih menyusu, pakar klinik cakap mesti stop breastfeeding. Adakah saya perlu stop breastfeeding? Sebab sayang anak masih nak menyusu...lagi pula payu dara saya berasa sakit kadang2 orang cakap nak besar, betul ke. Kiranya tunggu anak saya ni 2 tahun baru stop breastfeeding.

Minta pendapat
1 Balas

setiap org tak sama sis, kalau pakar dh nasihat suruh stop bf, mesti ada sebab tertentu tu, sis ada masalah kesihatan ke?