Hi saya young mom, bru 6 weeks pregnant hari tu pergi scan doc cakap rahim saya terbalik tapi kedudukan baby ok. Ada sesiapa pernah alami benda sama?

Saya takut, belum ada morning sickness atau apa cuma terasa penat sgt lately ni

1 Balas

Pernah baca dlm blog..rahim terbalik x da apa2.cuma nnt bila kandungan nak membesar akan rasa lebih tertekan celah kangkangan...lagi perut x berapa nampak...so no need to worry..penting tiap oppt kena dtg...

5y ago

Thank you 💞