Morning Sickness

Hi, can anyone share tips with me. I’m 6 weeks pregnant now, first baby. morning sickness lepas balik kerja agak teruk sekarang. muntah muntah and sangat penat. ada tips untuk kurangkan muntah?

1 Balas

muntah bila pregnant memang x dpt d pisah kn.. normally awal2 memang bgitu.. tabah la melayan.. keep try and error ape mknn boleh dan x boleh.. lain org lain bby lain ragam.. if teruk sgt, mkn semua muntah, boleh jumpa dkter mintk ubat..

4y ago

ade yg kata roti punca keputihan.. kalau rasa lain nnti, cuba yg lain plak ya.. 🤗 hiihiii.. betol tu.. x sabar rasa nye nk habis 1st trimester.. haiish.. confirm freedom sgt2 andai xde 1 alahan.. 😅