Suami langsung tak berbual dgn bby dlm perut

Saya tak tau nak luah atau minta pendapat. Tapi saya tak tau nak luah kan pada siapa. Saya tengah mengandungkan anak ke 5, saya perhatikan suami saya sejak awal kandungan smpi skrg dah 30minggu, x pernah pon dia nk berbual dgn bby dlm perut ni, masa anak pertama berbual selalu, kali ni mcm saya rasa kandungan kali ni menyusah kan dia, nak gi checkup pon kene tanya saya ank2 sekolah mcm mana, sbb hari checkup setiap hari isnin, dia yg suruh pilih hari isnin sbb off day dia, tp bila dh pilih dia tnye soalan mcm tu, bila saya cakap macam dia masuk telinga kanan keluar telinga kiri, smpi sy ugut, kalau mcm ni, bby keluar t bagi jerk bby ni pd org lain, ramai lg kt luar tu nk kan bby, bby ni kan susahkan awk dgn ank2 kan.. berbual dgn bby pon jauh skali, saya menangis memalam tggu dia berbual dgn bby pon dia buat x dengar, sy dah tak harap kan dia pujuk sy, sbb saya perhati setiap kali lps pujuk mesti dia minta bersama, saya jd penat dan rimas bila dia mcm tu, saya nekad lps ni saya nak ikat, tak nak ade anak lg bila tgk perangai dan sikap dia yg endah tak endah dgn kandungan kita, kita mabuk ke penat ke dia buat x tau, smpi ade hati nak suruh saya jaga ayah saya yg x sihat, sebab apa dia nak sy jaga,, supaya saya dgr jerk ckp dia, sbb ayah sy ni jenis menangkan menantu, yg ayah sy ni nmpk silap menantu x nk tegur. Kadang saya pikir nak fail kan surat penceraian jerk lps bersalin ni,

1 Balas

klau sis failkan cerai anak2 sis nk bg jagaan pd siapa..sis bekerja x.sis merancang ke mmg nk ank y bb ni