Susah tidur

Saya susah tidur malam , normal ke ? Makan pun tak berapa lalu , nasi makan pun tak lalu , boleh ke nak beli ubat tidur dari farmasi ?

2 Balas

klu susah tdur mlm .sis bleh dgr surah² or muzik² yg menyenang kan .insyaallah sis bleh tdur lena dah .sy TM3 ni kandungan 6buln ke atas susah sngt tdur .begitu tk bleh bgini tk bleh .rasa rimas je .suami nk peluk pun tk nak dah .rimas panas sy rasa😅🤣 .

2y ago

Saya baru 1tm , allahu dengar surah surah , berangan yang indah indah pun tak membantu untuk tidur .

Huhuhuhu kalau sis pregnant mgkn boleh double confirm kn dgn pharmacist. Sis pun mesti aware kalau dah preggy nie bukan sesuka hati boleh makan ubat

2y ago

Ouh , betul okay tq sis