any suggestions tak mommy yang tak suka minum susu

Saya susah nak minum susu, susu kambing yang terbaik untuk mommy amalkan susu kambing jenama apa yer

22 Balas

sy pun dlu ssh jgk nak mnum susu..tp pregnant ni sy mnum la..dlu mnum susu lembu..mcm enfamama vanila..frisomum (tp sakit perut yg ni..x sesuai kot dgn sy) pastu similac ada sample tp x try pun huhu.last skali beli susu kambing karihome..baca review best2..then skali try trs suka..smpai skg la mnum..dr 8 weeks smpai skg 26weeks skg mmg x tukar dh..sedap pun sedap..x bau ke apa..

I try sample request banyak susu kambing...tapi semua x lalu ditekak walaupun yg are flavour...last2 I try susujuna perisa asli, alhamdulillah. Boleh telan. Btw, request sample susu kambing actually for my 2yr baby sbb die allergic susu lembu..hahaha...last2 mak die yang belasah susu kambing Tu😋😋

Suggestion sy hi-goat.. sy pernah amal susu kambing paket pnya jenama superbest... bila checkup kuning bby, anak kuning tinggi.. bila stop mnum kuning tu turun... nurse2 yg dok jmpa sllu pun suggest hi-goat ni... just my 2 cents 😊

Mcm sy xleh.minum susu klu ikutkn msti.kne cirit birit n.muntah.. tp ms.preggy dlu sy minum frisomum... Sbb dia bkn mcm.susu yg lain..sbb ia perasa vanilla+madu.. bgus d amalkn ms preggy...memudahkn tuk mmbuang

Kalau suka pil boleh makan pil kalsium.. kalau nak jenis mnum amikla freshmilk atau mamadil.. sedap.. Kalau sy, sy suka telan pil je gulp selesai..🤣

Saya minum susu kambing OCOC. Susu kambing perisa coklat yg baik utk pertumbuhan otak. Dikeluarkan oleh Dr Rizal Abu Bakar sendiri. Cuba search 😁

Susu kambing nurse kata awl kandungan nnt panas - sy xtanya lanjut sbb sy mmg xminum susu kambing. Sy suggest frisonmum tp bkn susu kambing.

Saya pun tak minum susu..tp terpaksa minum gak demi baby...saya beli susu emfamama coklat

Lazz susu kambing. Sedap juga. Tambah2 yg beperisa coklat

Try la susu kambing lazz perisa choco kurma . Sedap 🤗