Susu kambing

hai mommy semua..nak tanya..boleh ke minum susu kambing..?? #30w

3 Balas

Boleh je. Sy ada baca susu kambing boleh hilang kuning baby. Maksudnya baby keluar sekejap je kuning atau pun tak ada kuning. Saya dulu minum susu lazz kambing. Kejap jela duk dlm wad. Lepas tu oke dah kurang bg susu badan byk2

5y ago

Aa.. Sy beli on9 ada had murah. Kalo beli kat deme hq rm45 tak silap 🤭🤭

Ble sgt..amalkn dr 7mnth hgga bsalin... Baby nt xkena jaundice😊

5y ago

owhh yeke.. ok sis.. tq for info..🌹

Boleh je sis..

5y ago

hehe ok tq sis..