Susu kambing lazz..

Hi mommy semua..siapa pernah amalkan minum susu kambing lazz ni?? Boleh share feedback tak.. sebab saya baru beli tp tak minum lagi, kalau boleh nak baca pendapat org yg dah pernah try susu ni dulu..#firstbaby #1stimemom

Susu kambing lazz..
1 Balas

Tak pernah try tapi bagi saya lagi elok kalau elakkan minuman premix/pracampuran jenis apa pun sbb selalu lagi tinggi kandungan gula. Kalau nak minum susu better cari susu ibu mengandung terus macam amnum materna yang memang confirm lagi berkhasiat. Sbb gula byk byk ni takut sangkut gdm je nanti. Tak masuk makan/minum lain kita yang ada jugak gula. Maybe kalau nak minum sekali sekala ok laa, cuma jangan amalkan hari hari