Makan pedas

Saya suka makan pedas tapi taklah selalu.. seminggu mungkin 2/4 Kali... Pedas biasa saja.. Ada effect Tak Kat baby? Trimester 3.

1 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg itu..tp yg sy tahu tahu bila mkn pedas kita akn alami pedih ulu hati dan gastrik..nti effect pd kita dan rs tidak selesa.. #TAPSupermoms

3y ago

kalau cmtu puan try kurangkan pedas.. sbb kalau pnh bc dlu ms musim org sibuk mkn ayam mcd pedas dlu blh effect alami keguguran..tp mcm mkn pedas ni kena try mkn skit je la kut kan..mcm pedas yg berpada2.. mg dpmudahkan segala urusan puan..aamiin..mg puan dan bby sht sntiasa..aamiin