Assalamualaikum..mummy²

Saya sudah masuk 6 weeks of pregnant tp setakat ni tak ada alahan langsung like morning sickness etc. Normal ke risau pulak 😅

33 Balas

Saya dari mula pregnant sampai sekarang 30w alhamdulillah belum merasa lagi morning sickness. Lain orang lain pembawakannya. Jangan risau, normal tu. Walaupun takde morning sickness, tapi saya ada pembawakan lain yang saya dah rasa dari mula2 pregnant dulu iaiti badan cpt letih, tak boleh banyak berjalan nanti sakit tulang punggung, sampai kan buat bende yang ringan2 pun tak boleh. Akan cepat sakit tulang punggung sampai tahap susah nak bejalan. So sepanjang pregnant saya biasakan diri utk tak buat apa2 tugasan y sy rasa akn menyakitkan badan