morning sickness

assalamualaikum,hai mummy2, nak tnye.. sy br pregnant usia kandungan 5 week , tp kan langsung xde alahan(morning sickness) normal ke? risau pulak🥲cuma selera makan je bertambah.mintak pandangan semua .tq

1 Balas

Absolutely normal😊 It all depend on individual hormones. Saya takde morning sickness throughout my pregnancy.

5mo ago

ooykee ..sy ni smp dok risau..awat laa xmai morning sickness hahaha ...lega la baca kata normal..hehehe tq sis