Assalamualaikum..mummy²

Saya sudah masuk 6 weeks of pregnant tp setakat ni tak ada alahan langsung like morning sickness etc. Normal ke risau pulak ?

33 Balas

macam saya sis saya dr awal sampai 26 week tak ada alahan langsung smpai2 tak perasan kalau sudah mengandung 4 bulan

sy dh nk msuk 8w pun still xde alahan apa pun.. muntah loya ap sume xde, alhamdulillah rezeki kita utk xde alahan

Normal sis. Sy dr mula smpai melahirkan Alhamdulillah lgsung xde morning sickness #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Seronok nya xdk alahan . Sy masuk 5minggu ke atas start dh alahan . Muntah . Makan xlalu . Huhu .

sama sy dah msuk 7 minggu xde alahan langsung..alhamdulillah.. cuma mkn tu nak mkn buah je baru selera

bersyukurlah kalau xkena alahan. jgn mintak plak sis kang ada plak yg xleh sentuh handpon sbb alahan ni

Alhamdulillah syukur.. Itu pun dikira satu rezeki. If doctor takde cakap apa2, then you’re good ?

alhamdulillah Lau awk xhadapi morning sickness ..mntk dijauhkan..bsyukur la xkene apa..?

normal sis . okay la tu x ada alahan . yg ada alahan je boleh tau mcm mane rasa dia ?

normal sis, ada yg mmg tkde alahan. alhamdulillah saya sepanjang pregnant ni tkde alahan