Assalamualaikum..mummy²

Saya sudah masuk 6 weeks of pregnant tp setakat ni tak ada alahan langsung like morning sickness etc. Normal ke risau pulak ?

33 Balas

macam saya awal2 pregnant xde morning sicknes mual2 bagai....tp sy ada evening sickness...lpas magrib, akan sakit kepala macam migrain...lpas bgun tdo, elok je...bau org memasak pun xleh terima...ni nk msuk 26 weeks, bru rasa mual2 tapi x layan sgt...sbb bz kje kt hospital...