Assalamualaikum..mummy²

Saya sudah masuk 6 weeks of pregnant tp setakat ni tak ada alahan langsung like morning sickness etc. Normal ke risau pulak ?

33 Balas

normal je sis xda alahan.. mcm sy start 4 weeks sampai 17 weeks xda alahan.. skali masuk ke weeks yg ke 18 terus alahan teruk pening muntah.. berdoa la supaya sis xda alahan spjng preggy ni.. penat sgt bila ada alahan sampai xleh bangun.. sy buka mata pun berpusing bangunan n muntah.