awal kehamilan

Saya sudah dua kali check upt.. satu line samar, satu lagi terang.. last period saya pada 15 dec 2019.. bila patut saya berjumpa dr untuk pengesahan ye

8 Balas

Tarikh start period 15.12.19...last period tak ingat pulak... bulan 1 ni blm dtg lg period... tunggu hujung bln nnti nk cek ..sy takut alahan teruk pernah alami 2016&2017

Sy pergi kk minggu ke 10 untuk bukak buku pink. Cek klinik luar 4 minggu untuk sahkan kehamilan. Nanti doctor bagi folic acid sekali.

Pergi ke klinik jak sis.. Awal daftar lagi bagus.. Kalau lambat Nnti nurse buat late booking.

samalah saya.. sy belom jumpa doc lagi.. awak anak first ke.

Kalau scan belum nampak apa-apa kan?ke dah nampak?

5y ago

Last period saya 16 dec. Saya scan khamis and jumaat semalam masih belum nampak pape. Even scan dari bawah. Tapi dah buat hcg test memang pregnant

Boleh je jmpa skrg bg thu check upt positif..

Jumpa terus lg bagus.

Pg klinik terus