Dah check upt & doctor ckp positive

Mengandung atau tak bila check upt tapi line pertama terang line ke2 samar²

Dah check upt & doctor ckp positive
4 Balas

5mo ago

Scammer

Kalau nak kepastian. Pergi klinik dan scan. Saya haritu check samar-samar juga. Bila scan. Dah 9weeks

5mo ago

Sebab saya ada kencing manis sebelum mengandung. Terus bukak buku lepas tu

Saya rse mcm negative ni sbb saya check bnyk kli mcm ni mmg x pregnant

Positif dah tu sis, tahniah dah pregnant