UPT Samar

Hi guys..... Saya sudah membuat ujian UPT.. Tapi masih samar2.. Minggun lps ada buat tp samar.. Pagi ni test lg guna UPT.. Still samar but lagi terang drpd last week.. Adakah saya pregnant? Last period saya 17dec 2019

5 Balas

repeat UPT selepas 1 minggu, guna urine pertama/pagi, mid stream. kalau ragu², boleh cuba UPT brand berbeza²

semalam saya ujian upt garis dua tapi masih samar2, last period 25 sept 2020 adakah sy hamil?

InsyaAllah pregnant. Tahniah sis 👏🏻👏🏻👏🏻

Cek doc buat pengesahan

4y ago

Dah pergi jumpa doc... Scan still lg kosong.. Tp hari ni check lg UPT makin terang dr yg sbelum ni

mybe sis