Anak Tak Menyusu Badan Dengan Betul

Saya stress la kenapa ya baby saya bila susu kadang2 ada time dia minum dia tarik keluar mulut dia then cari puting balik. Minum tarik balik. Tendang2 macam dia tak puas. Mula says ingat sebab saya kurang susu. Tapi bila saya picit keluar ja susu. So apa yang saya patut buat. Ada sesiapa macam ni juga dak? Saya macam tak tenang bila dia buat macam ni.

5 Balas

Cuba cek, nak tumbuh gigi ke... Growth spurt/ nursing strike. Teruskan offer susu dgn kasih syg.

6mo ago

Baby mogok susu. Teruskan offer susu kat anak dgn kasih sayang.