BABY MENYUSU SUKA TARIK PUTING & STOP

Baby saya 2m 15d fully bf, dia menyusu macam biasa then tak lama lepas tu dia nyonyot sambil tarik puting kemudian lepas. Selang beberapa minit sambung susu semula. Dia ulang beberapa kali peel macam tu kemudian baru susu macam normal 😂 mommy ada kes macam ni ke? Atau anak saya je macam ni.. Cuma risau dia tak selesa ke. Saya tak faham 🤣 even dah anak kedua pun macam tak pernah ada anak 🤭 Sebab anak sulung tak macam ni.

2 Balas

hehe. Saya kalau dia buat macam tu, saya tegur , kalau buat lagi, cukup susu kali ni. Ibu kira sampai 10. Dan fe'el macam tu, saya faham tu tanda anak saya nak tidur.

Anak sy pon sama.. Baby ni nk main dgn puting kita.. Kdg baby amik mood nk tdor. Hehe.. Xd apa. Tu normal..