Stress masa mengandung dengan mak sendiri 😢

Saya stress bila sorang mak duk ckp bukan² psal bby dlm perut. Mcm cth org sllu ckap jgn buat ni, xbaik tgah ngndung. Tu xpe lagi. Ni sllu ckap. Anak kamu msti ikut mcm tu, mcm ni. Seolah² mndoakan. Saya stress sangat kdang tu. Kdang smpai rasa nk nngis. Mcm main dgan kucing, mulalah ckp nnti ank ikut kucing. Knpa nk kena ckp mcam tu, xboleh ke doa yg baik². 😢 bila dckap sruh ckp baik², yg tu mcm doa. Mulalah mak tu nngis kabo xbrsyukur dia dh susah payah brsalin, nasihat pun xnak dngar. Msalahye tu bkn nsihat, tu dh mcm doa. 💔

1 Balas

MasyaAllah. Sabar ya Puan. Semoga dipermudahkan urusan Puan selalu ❤️🤲🏻 Ignore kan je Puan. senyum. dan Banyakkan diam. nanti lama2 diamlah Mak tu. Ada Mak, mmg jenis begitu. doakannn dia😊