Bersalin

Saya stay kl ,checkup kt kl. Kalau nk bersalin di johor rumah mak. Mcm mne ye. Mksudnye nnt checkup lpas bersalin mcm mne ? Hospital jb terima tak

20 Balas

Terima je sis. Tapi kena bgtau nurse kl dulu, nt diorg tlg gtau yg dekat jb. Balik je jb, cepat2 pegi klinik tu bgtau sy tumpang dekat klinik ni nama sekian2, nt diorg akan double check dgn klinik kl. Pastu bile nak balik kl pulak, inform yg jb ni pulak, so diorg boleh tutup buku situ (diorg panggil transfer out). Sy pon cmtu jugak. Checkup dekat penang, bersalin dekat terengganu. 😊

5y ago

Hehehe okay. Thankyou sis 😘